Makan lambat masuk angin…

Nak tanya ibu ibu, ada sesiapa rasa sama macam saya tak bila time pregnant ni tak boleh makan lambat? Kalau malam contohnya lambat makan, perut akan rasa sakit & kena baring baru rasa okay? Saya tak tahu tu sakit gastrik atau masa mengandung ni je sakit macam tu?

1 Balas

cuba elakkan lewat makan..selalu mkn kuantiti sedikit tapi kerap.. normal klu masuk angin..🤭 nk buang angin satu badan minum air halia..👌👍