Kaki kejang/cramp

Nak tanya harini kerap pulak kaki saya kejang… Ada kena mengena dgn pregnant ke? Saya nak masuk 15 weeks dah… Macam mana nak hilang kan kaki kejang ni ye? Kejang nya kat bahagian tepi peha belah kiri 🥲 Baring , duduk , berdiri pun sakit🥲 #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

8 Balas

1st pregnant sy xmnum susum sbb xlalu nk bau or telan. mmg selalu kena kaki cramp malam2 buta. skrg ni tgh pregnant yg ke 2. Alhamdulillah xde dh kejang kaki. sbb sy mmg mnum susu dutch lady je. susu utk ibu mengandung mmg sy xnk mnum. bau dia ya ampun🤣😅