Kaki kejang/cramp

Nak tanya harini kerap pulak kaki saya kejang… Ada kena mengena dgn pregnant ke? Saya nak masuk 15 weeks dah… Macam mana nak hilang kan kaki kejang ni ye? Kejang nya kat bahagian tepi peha belah kiri 🥲 Baring , duduk , berdiri pun sakit🥲 #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

8 Balas

Saya pun ada masalah ni masa 13w haritu. Orang kata awal betul 😂 Tali bila tanya nurse, nurse kata normal, nurse suruh tukar dari segelas susu sehari tukar kepada dua gelas sehari sebab kurang kalsium, baby perlukan kalsium kadang serap kalsium ibu sekali. Hihihi Semoga semua urusan awak dipermudahkan, inshaAllah amin 🌹