Kaki kejang/cramp

Nak tanya harini kerap pulak kaki saya kejang… Ada kena mengena dgn pregnant ke? Saya nak masuk 15 weeks dah… Macam mana nak hilang kan kaki kejang ni ye? Kejang nya kat bahagian tepi peha belah kiri 🥲 Baring , duduk , berdiri pun sakit🥲 #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

8 Balas

sy pegi appointment pagi td jumpa nurse, nurse suruh minum susu 2 gelas sehari. tp sy masih ada alahan lg😅 sy pn cramp kaki mcm sis. dua2 paha & dua2 kaki smpai susah nak bangun.