Hilangkan rasa mual

Nak tanya, elok tak kalau setiap kali nak hilangkan rasa mual, kita rasa air buah limau kasturi tu. Atau lemon. Muntah saya terlalu teruk, smpai nak minum air masak pun mesti keluar balik. Ok tak untuk baby yg nak masuk 8 minggu ni.

3 Balas

kalau sy makan buah orange. direct makan buah lagi berkhasiat. dietitian sy pernah cakap, kalau kita amik jus buah, khasiat buah tu dh hilang walaupun tak tambah gula. so better amik buah. boleh hilangkan loya dan dapat fully khasiat

tak silap bole je makan. sbb benda masam ni buat kita kurangkan sikit loya kan.

boleh depand tuan bdn... bgi sy better mkn buah ii an