Hire confinement lady

Hi, Nak tanya da sesiapa pernah/akan hire confinement lady tak during berpantang nanti? Weeks ke berapa je mommy start booking date? Any suggestion/recommendation confinement lady area shah alam, selangor? . Thank you mommies.

6 Balas

Min dulu waktu mengandung second trimester dah book CL 😅Min dulu ambil CL under Pakej Berpantang Elvira (boleh search Facebook dia) okay lah berpatutan bagi min. CL dia banyak orang Indonesia. Jadi memang tekankan sikit Bab bab Jaga badan. bengkung memang ketat betul dia pakaikan😅