Invalid pregnant test ke?

Hy mommies, tumpang tanya upt ni invalid ke? Sbb masa memula x nmpk ada garis. Check lepas sejam ada samar3 tp mcm kabur sgtt pulak.

Invalid pregnant test ke?
3 Balas

Klo lepas sejam tu tanda sejatan.. result keluar bawah 3min atau 5 min tgk kepada arahan product.. biasa air kencing naik terus boleh nmpak dua line klo positif.. klo nmpak naik samar3 mgkin kandungan masih terlalu awal.. harap membantu

dh expired. esok bngun tidur test lain. bacaan awal pg lg accurate

kalau check lepas sejam tu invalid