Confius..... ? ? ? ?

Setelah 25 hari x dtg period cek balik ada double line tp samar2 before 17 hari cek xde line tp tetiba nk cek balik ada cmni.... Adakah saya pregnant???

Confius..... ? ? ? ?
20 Balas

sama macam saya mula mula check double line lpstu check pulak 1line.. check lagi tak puas hati 2line pulak.. dh sudah confius saya.. skrg ni nak g klinik buat double confirm.

Better beli yg clear blue punya. Sy mcm awk jugak haritu. Beli clear blue terang dia punya result. Bawak pegi test kit tu untuk check kt klinik. Apa pun congrats. 🌹

Sy da bace latest post sis.. so camner? Confirm ke preggy luar rahim? So skrg mcamna keadaan

Mcm positif nie sis.. Sy pn da lwat 11 hri nie.. Sis lwat brapa hri bru dpt 2 line tu?

Lg semggu cek, sy pon mcm tu... Alhamdulillah dh 11w

Positif tu sis .Sy dlu cmni jgak maybe line samar sbb hcg msih rendah .

4y ago

Apa2 pn awal2 just bykkn rehat sbb kndungan lemah sy dlu lasak last2 keguguran 13w . Skrg preggy blik dh 11w4d

congrats dear. . takecare jgn bnyak wat kerja bnyak rest

insyaAllah ada dh tu sis..tahniah..take care ye...🤗

Tahniah ada tu, nnt repeat lg upt tu... Jaga diri yaaa

Repeat lagi. Sampai terang. 😊