Nak tanya soalan mengapa ke letih badan

Nak tanya ckit yae mengapa klu mengandung rasa letih yae mengapa??? Sbb bini saya dia kj kat company sambil berdiri ttp dia rasa letih walaupun mkn elok2 pun kenapa yae tlng bg taw sbb .... Lg pun ni br 1st bby

18 Balas

minta dia kerja ringan2 kat tmpt. keje, suruh dia inform yg dia pregnant. insyallah mesti ada yg nk tolong dia nti. kerja berdiri mmg memenatkan.. even memasak pun dh penat.. bahaya kalau x pandai nak control.. nti effect pada baby..

2y ago

tak semua paham .dh bgthu pregnant pun dibantai nye hari bz letakk shiff pagi smpai ke malam . dye kesahh apee .. lg2 manager .. susahh nk bg org paham melain kn dh merasa sndri