Callamilk untuk naikkan hb

Hi , nak tanya callamilk ok ke untuk naikkan hb ? Sebab sy hb low and tgk ramai sgt suggest callamilk untuk naikkan hb ? Sape pernah minum kat sini ? Hb mummy’s semua naik ke ?

8 Balas

amalkan air pati delima amway InshaAllah naik saya amal tuh hrini calla milk x naik ngn berasaskan 22.50 botol besar naik alhamdulillah

8mo ago

air pati delima amway tu ada gula ke ? sebab kat ingredient ada sucrosa .. tp amalkan juga utk makan ubat kk dengan vit c waktu pagi perut kosong . ikhtiar naikkan hb da trimester 3 ni