Callamilk untuk naikkan hb

Hi , nak tanya callamilk ok ke untuk naikkan hb ? Sebab sy hb low and tgk ramai sgt suggest callamilk untuk naikkan hb ? Sape pernah minum kat sini ? Hb mummy’s semua naik ke ?

8 Balas

Saya bru consume callamilk tpi hb tkthu la low ke tk sebelum ni sy minum jus delima mamariam hb sy alwys cantik . Sy sarankan kt awa amik jus mamariam jus ni pun ade acid folic 🥰

8mo ago

Sy pun baru duk minum callamilk ni sebab ramai kata hb naik..harap2 betul2 naik lah hehe nnti sy try beli jgk jus mamariam tu 😊