Kedudukan Bayi

Nak tanya, brp minggu bayi akan ikut laluan? Normal ke kalau 23 minggu baby masih dalam kedudukan songsang?

2 Balas

Hi mommy.. yaa , normal .. sbb posisi baby sentiasa berubah setiap hari... biasanya baby akan masuk laluan dlm 36 week gtu. Tp ikut jenis badan juga... sbb ada yg awl masuk laluan dan lambat.. ☺️ klau dah masuk 35week baby masih dlm kedudukan songsang tue yg x normal...

Normal.. Sy 28minggu msh songsang.. Nsb baik scan 32w dah cephalic

4y ago

Sis songsang dr umur kndungan brapa buln?