Keluar darah time pregnant trimester 1

Nak tanya boleh,sya pregnant baru 5 minggu,tapi kenapa ada keluar darah tompok2,sya sakit pinggang jugak,tu tanda gugur ke,adakah sya period,tapi kalau period boleh ke jadi double line.

5 Balas

pnglman sy keguguran..mcm ni la..mula2 kluar drh skit2 sakit pingn..sy biarkn sbb xthu kn...lepastu sy naik mtr bru la kluar drh byk n skit cm nk brnk...n sy kegugurn..awl2 ni lbih baik awak pergi jumpa doc

5mo ago

Haah betul gugur🥺sya pun gugur,mula2 darah sikit,pastu terus jumpa dr,dr suruh tunggu 48 jam,mmg gugur