Buku pink

Nak tanya boleh ke bukak buku pink dekat both klinik kerajaan & swasta? And nak checkup dekat dua2?

2 Balas

Lau da buka buku kat kerajaan n swasta, dua2 klinik tu akan checkup jg bila kita dtg ikut appoitment yg dorg bg. Adik sya dia checkup kat klinik swasta n bsalin kat kerajaan. tpi lau nak lg detail bgs p kerajaan, sbb dorg akn check byk benda n terangkan tpi scan perut dlm 3@4 kali shja mgikut jdual. Lau swasta slluY dorg x terangkan sgt, cuma dia akan scan tiap kali appoitment n tau keadaan baby dlm perut.

Someone told me blh je bkk dua2..