Penglihatan baby

Nak tanya, bila baby start pandang muka ibu lama2 dan start umur brapa dia respon pada senyuman kita? Baby dah sebulan 7hari tapi belum respon senyum pun ?

2 Balas

baru lagi tu awak .... baby saya 2 bulan baru dia pandang bila kita panggil ,, balas senyum bila kita agah dia ... Dont worry :)

Baby saya baru masuk 2 bulan tp masih blm pndai balas senyuman n berborak. Rsau jgk ni

8mo ago

hi mommy Ammar..last time Ammar start senyum bila ya? my baby nk masuk 2 bulan..x senyum lagi..risau ni mommy..