First baby 1bulan 24hari

Nak tanya baby sis semua start merangkak dan mula respon bila kita bercakap dengan dia berapa bulan ye😊🥰#firstbaby #seriusnanya #firstmom

2 Balas

Merangkak usia 8 bulan. Seawal 3 bulan anak dah respond. First word 6 bulan. Hehe Awak track la milestone anak awak dalam TAP ni. Sangat2 membantu 👍

7mo ago

Yup. Baby 3 bulan ke bawah memang akan kerap tidur. Bagus untuk tumbesaran baby. Jangan usik tau. Wake window baby pun akan berubah seiring dengan umur dia. Saya sharekan wake window dengan sleep needs baby.

Saya share kat sini tau Wake window

7mo ago

Average sleep needs