Buat buku pink

Nak tanya , better buat buku pink berapa week ye? Sbb saya dah 2 kali gugur , kali ni mengandung baru nak masuk 5 weeks selepas rest setahun lebih lepas gugur yg kali kedua tu .#ingintahu #pleasehelp

24 Balas

pengalamn saya gugur 2 kli...then kli ketiga melekat Dan saya g kk untuk buat buku pink masa kndungn 8 minggu lpas Tu kna marah gak sebb dah NK hampir 12 minggu.... pada saya klau dah ada sejarah gugur lebih 1 kli better g buat buku pink seawal nya sebelum hmpir 12 minggu.