Alahan

Just nak tanya ☺️ betol ke orang kata kalau alahan kebiasaan dapat baby girl? Ada tak alahan tapi dapat baby boy? Hehe ?

26 Balas

Ada je , saya alahan teruk sampai masuk bulan ke 4 terus tak ada alahan . Dan baby boy 😬😬😬

Tak tahu lah sis, tapi ada y kata kalau ada alahan tu anak nnt pandai pandai

saya. walaupn x seteruk org lain. tp smpai bersalin ada alahan. ank sy boy

tak juga. saya mengandung baby boy & girl sama je. 2,2 tak ada alahan

Sya dri awal smpai ni dh 9 bln masih alahan.. Dpt bby boy

Saya tak dak apa2 alahan,dua2 perempuan😊

Saya takda alahan. Baby girl. Mitos je tu

Sy alahan smpai 5bulan dh ni, scan boy...

Mcm2 alahan smpai 5bulan.. tp ank boy

Tak jugak. Sy alahan dpt bby boy.