TIADA ALAHAN

Hye momies to be.. saya nak tanya, ank sy 1st Baby Girl alahan muntah² sampai 4 bulan.. sekarang anak 2nd, baru 6w2d masih belum ada alahan, cuma ada sakit kepala, selsema dan sakit tekak.. Ada ke yang pregnant tp tiada alahan langsung?? Betul ke baby Girl Alahan Teruk, Kalau Baby Boy Tiada/kurang alahan???

2 Balas

Saya 🙋🏻‍♀️Takde langsung morning sickness dari awal sampai la bersalin. Pregnancy symptoms takde kaitan dengan gender mommy. Itu semua pregnancy hormones😊 Saya, SIL, cousin pregnant sekali. Saya takde morning sickness. SIL dari awal sampai la bersalin morning sickness tu tak hilang 😅. Cousin saya morning sickness sampai trimester 2 je. BTW kami 3 orang dapat baby girl. 😊

sya anak ptama dan kdua kuat alahan (dua2 perempuan0...skrg rasa tak da alahan pulak.. syukur x d uji dgn alahan... semoga kali ni dpt baby boy

7mo ago

esok 8weeks