perlu pertolongan

nak tanya bayi saya umur 4 bulan kerap muntah susu bole di katakan setiap hari sampaikan pada hujung muntah ada kandungan darah dah bwa anak ke hospital tp dr kata tidak ada apa2 jika baby still active, bole menyusu dan tidak meragam tp sya sebagai ibu ttp risau td pun anak muntah last tu contains darah ? da sesiapa yg ada pengalam mcm saya dan tau mcm mn nak ubat bayi saya

8 Balas

macam tak normal je tu keluar darah walaupun sikit. Boleh try refer hospital lain, kalau saya pun tak tenang hidup 😅😅

Try to get a 2nd opinion dari doctor kat klinik/hospital lain. Tak okay tu.

Susu ibu ke atau susu fomula. Bila minum anak muntah.

5y ago

start dr breast feeding lg muntah tukar formula pun sama muntah

Try pergi klinik yg ada pakar kanak2 sis

Dah try pergi klinik atau hospital lain ?

5y ago

klinik dah tp sama je nak refer ke hospital

jerebu ni cuaca pon tak bape elok

belum pernah lg

Cube bace ini...

5y ago

sdh bca tula risau