Pil perancang

nak tanya bagi pihak kawan. Masa awal kandungan pertama, ada effect tak kalau kandungan masih awal still makan pil prancang? sebab dia lupa yang dia pregnant. adui? kalau jumpa dokto mmg kena smash ni

1 Balas

Gugur boleh jadi mungkin. Sori sis, suruh dia berhenti terus. Kalau tanya dalam ni pun ada yang kecam nanti. 😅 Cakap dekat kawan, sayang anak ke diri dimarah? Biasalah terlupa, tapi benda mudah. Tak perlu dah makan sebab dah ada baby dalam perut. Jumpa doktor untuk kepastian.

4y ago

Haiyaa. Ini doktor tahu, silap-silap tadah telinga jelah. 😆 Nak merancang tak salah, tapi sampai mengandung pun masih nak merancang. Pelik bebenor.