Perancang

Hi mommy semua , nak tanya , siapa yang makan pil ni , ada effect pape tk ? Ni kk kasi .. dia kata kalau pil jasmin tu dos dia rendah , tu yg ada yg termengandung bila makan pil jasmin tu 😅 #advicepls #bantusharing #firstmommy

Perancang
5 Balas

sy prna mkn.. tpi Mil larang sbb bkin rosak badan ktanya.. btw sis mkn sja klw btul² nak merancang 😊x kesan smpingan pn kcuali ambl trllu lma..sy brhnti trus trmengandung lg..pngjarannya slgi kta mw mrancang mkn ja biarpn org blg x bgus..sbb bkn drg yg brnak..lgi pn kta ambl ikut nasiht nurse n lbih pkar.. jngn dngr ckp org Tauu 😊

Hi..efek beza2 pd badan.. Ada yg jd gemok, kurus, susu kurang, susah mengandung next ye,, apa2 cube jek tp kalau xnk mkn pil bole try turunkn sikit peranakan,, tukang urut yg betol2 tau kaedah ni,, maksudye bila suami pancut x tpregnant terus la.. Ah x tau nk explain tp tnye tukang urut.. Hihi

Hi mommy, saya pernah makan. Untuk pengalaman saya sendiri, takde masalah. Tak mengganggu penyusuan. Takde sakit kepala ke. Terganggu haid setakat paling lewat seminggu tu no problem pun. Benda biasa je. Berat pun okay, tak bertambah pun macam yang mitos mitos tu. 😊

Saya makan efect pada bdn saya faraj xkeluarkn air/pelincir.. mungkin lain bdn lain efect dia.. 😁

ni sya pernah makan dulu,, oke je makan pil noriday nie..setiap bulan dtg haid ..