SUSU FM YANG SESUAI

Hi.. Nak tanya, baby saya 17 hari. Tapi kuning dia masih ada. Saya dah full bf tapi masih tak turun. Sbb dia tak berak. Kalau baby minum susu ibu kan, memang lambat utk berak. So sy topup fm. Dulu sy try bagi dutch baby. Tapi macam tak sesuai. Jadi saya bagi lactogen start kelmarin. Kiranya baru 2 hari baby saya minum mix bf + fm. Dalam sehari tu ada 2-3 kali je bg fm. Selebihnya bf. Memang normal ke dia tak berak dalam masa 2 hari?

11 Balas

try bgi dupro sis. anak saya minum tu utk turunkn kuning dari 255 trun ke 42