Mohon Pencerahan

nak tanya.. baby newborn cukup ke 10sets pakaian .. saya tanya orang tua2 mereka kata cukup sebab hari2 juga basuh dan baby akan cepat membesar nanti beli lagi baju size lain.. mohon pencerahan ibu2 yang suda berpengalaman.. sebab saya first mom and first born 🤭 TQ

3 Balas

campur2 dengan yang saiz 3-6 sis.. jangan beli yang newborn saja. Baru tak rugi sebab blh pkai lama. Baby cepat je bsar

betul la tu. Sy pun beli 10 set je. 5 lengan panjang, 5 lengan pendek. kakak Sy pun pesan benda yg sama

saya pun first mom.. ye memang betul sy pun beli 10set sahaja