MOHON PENCERAHAN??

SAYA NK TANYA.. KALAU KITA KERAP KENCING ,SAKIT DEKAT ARI² ,BERAK2 ,KENTUT².. ITU TANDA2 WKTU BERSALIN NAK DEKAT KE?? SEBAB SAYA BABY FIRST SO TAK TAHU.. SKRG BARU 37WEEKS.. MOHON PENCERAHAN

4 Balas

klu pada sy, sume tu normal.. klu sakit kterlaluan dan brpanjangan, elok jmpe doc.. jika x, mgkin hormon bdan n beby dh besar jek tu..

kalau cirit birit tu tanda bersalin. Yg lain yg sis nyatakan tu normal bila baby dh turun ke bwh.

Itu semua normal je

up