Awal pregnant

Hi, nak tanya apa eh cara untuk hilangkan mual loya pagi² and nak bg bertenaga sikit. Sekarang selera makan pun takda. Baru 6weeks. Takda tenaga nak pegi keje hari² ?

10 Balas

Hi sis, di awal kehamilan memang akan rasa kurang bertenaga n mual2..banyakkan berehat n jangan push sangat..utk hilangkan mual2 boleh try kemam gula2 lozenge herbs, insya allah kurang rasa mual tu..yang penting, makan dalam kuantiti yg sikit, tapi kerap

5y ago

Gula gula ye sis. Tq sis 💕