surat lahir / mykid

nak tanya apa dokumen penting yg d perlu kan masa dftar dkt jpn nanti sbb dokumen penting jauh ingat nak sdia awal sbb due bln 10 tapi doc dh pesan awal kemungkinan bln9 due sbb mcm ada kesalahan kiraaan.. tq

1 Balas

Bawak je sijil lahir isteri, suami, salinan kad pengenalan suami, isteri, sijil kahwin. Bawak ori dan salinan ya.

5y ago

Rasanya perlu bwk sijil2 ori. Nanti lepas bersalin. Nti akan ada nurse dtg beri borang untuk isi dan terang dkt sis dan suami.