Dokumen utk bawak ke hosp selain buku pink

Salam semua. Sye 1st mom, nak tnye selain buku pink, dokumen ape lagi ye yg kene bawak ke hosp ye time dah due nanti??? Agak2 surat beranak kene bawa jugak ke yee?? Boleh kee mommy2 list kan dokumen ape yg kene bawa ye ?? #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

ic dgn buku pink je.. surat beranak x perlu pn sbb dh ada ic.. sijil nikah depend on hospital la.. ada setengah mintak ada yg x mintak.. sijil nikah sy mmg nurse dh suruh stapler salinan dekat belakang buku dh pun walaupun skrg anak 2nd..

1y ago

Ok tksh ye

Saya bawa IC dengan buku pink je sis

1y ago

Ye sis.