jpn daftar mykid

hai,ibu2 semua dlam ni..nak tnya ada x ibu yang due date bulan 10 yang dah buat pndaftaran mykid baby? kan skrg ni nak kena buat temu janji sblum trik duedate..#bantusharing

2 Balas

saya pun xlpas lagi buat tp JPN ada bgtau cara untuk elak dr kena angkat sumpah jika lebih 40hari, bila dh ckup 40hari call JPN dan nanti dia akan bantu secara walkin...terus ke JPN. sbb sy cuma online full semua tarikh ada pun bln 12 hujung bln. itu cara yg JPN ajar..boleh la cuba..ye

Saya due bulan 11 n sempat buat appointment thru online aritu masa Jpn open bulan 8..