Body Wash

Nak tanya apa brand body wash yang digunakan semasa mengandung? Ada ibu mengandung menggunakan dettol shower gel?

3 Balas

Saya guna dettol juga sejak pregnant ni sebab tak boleh bau syampu lain, rasa nak muntah. Sebab sy alahan pada bau2 perfume dan bau2 syampu selain dettol.

5y ago

Sama laa.. sejak ada alah kulit kat ketiak.. Kulit yg berlipat..saya guna dettol jer

Saya guna dettol juga..jenis antibacterial body wash.. Dah biasa dgn bau cucumber.. nak tahu boleh diguna atau x..

Sy guna lifebuoy buku kaler merah.. Sabun lain tak boleh bau..