Bath & body works

Hye ibu2. Nak tanya perfume, shower gel etc bath & body works safe tak utk pregnancy mom? Sbb sblm ni memang pakai bbw je dari sblm pregnant.

2 Balas

deria bau kita berbeza bila pregnant ni..bergantung pd hormon. mcm sy, sblm pregnant suka body care yg wangi2. dpt tau pregnant semua auto xsuka, rasa menyampah..lebih suka bau sabun/body care jenis antibacteria 😅 sudahnya sy simpan semua body care sblm pregnant tu.

sejak preggy.. saya dh tak pkai sis. simpan dlu .. kdg geram nk pkai. tapi sabar. tggu kandungan besar sikit bru berani pkai. sbb bbw ni kuat kan bau dia. tkod tak safe utk kandungan. better jgn pkai dlu