Sabun Mandi Yang Sesuai

hi mommies nak tanya sabun mandi mana lagi sesuai, dan baik utk ibu hamil ya. Untuk kulit badan yg gatal, mana satu sabun yg x keringkan kulit mommy eh? Palmer's Soothing Body Wash For Pregnancy @ Sebamed Liquid Face & Body Wash lagi sesuai & berkesan?? TQ ;)

1 Balas

saya x pernah lg guna jenama lain, currently guna sebamed yg ada olive oil tu sekali. alhamdullillah sesuai utk kulit sy. selepas mndi kulit rasa moist je. sebelum ni kat bdn ada naik ruam merah tp skrg dh kurang. boleh try dulu sabun tu. wangi pun wangi☺️ sy guna utk both muka dan bdn.