Real Bubee atau Autumz

Nak tanya antara dua breast pump ni mana better yer (selain faktor harga) . Saya masih survey2 lagi breast pump yg sesuai🤗

2 Balas

Sy pakai real bubee senang bawak kat opis..hahaha.. xbesar sgt..

3y ago

Tula.. sama la kita.. first baby juga.. tapi da bersalin bulan 7 ritu.. kalu ada bnda nk tanye jela.. sama2 bantu..hehe.aritu sy beli real bubee sbb takut xada susu..takut li mahal2 pastu susu xada kan rugi.. tu yang beli murah2 dlu..

youha pun ok..sis bajet brp?

3y ago

saya tak kisah berapa tapi ada yg baca yg mahal pun function sama je dgn yg murah jadi saya pun confuse nk ambil yg mana😅