Menangis bila membuang.

Nak tanya. Anak usia 50hari, fully fm, sbelom ni ok je, cuma dlm dua minggu ni, baby sy asyik menangis bila nak teran berak. Najis baby still sme mcm dulu, cume dy mcm susah mmbuang n lagi kerap kentut. Adakah susu formula tu tak sesuai n perlu tukar susu lain#pleasehelp #firsttimemom #firstbaby ?

2 Balas

kalau kes mcmni better puan rujuk dgn pakar kanak2.. kalau xnk g hsptl puan blh pergi klnik pakar kanak2 check dgn doc ttg permasalahan yg berlaku pd bby. mg bby puan cpt sembuh..aamiin

1y ago

in shaa Allah...❤️

better cek dgn doktor. perut keras tak

1y ago

Sy ada baca pasal colic, tp xbrape fhm ape bendenye.