Babby tak berak

Nak tanya, anak sya umur 1 bln full susu badan tak berak 3hari tp asik kentut je.. itu knpe ye?? Risau

1 Balas

normal. baby fully breastfeed boleh tak berak max 14hari. kalau lebih pada tu masih tak berak awak boleh bawak baby ke klinik. dlm masa 14 hari kalau baby xmeragam, perut baby okay xkembung, baby aktif mean baby awak okay ja

11mo ago

alhamdulillah. byk juga tu. jadi baby dpt susu yg cukup. jgn risau yea❤️. sama2 awak