Risau

Maaf ye baby umur 2 bulan 3hari sekali baru berak ,saya bagi dia susu Formula ..normal ke ? Baby kentut dan perut lembut je ..

1 Balas

Susu formula kalau bole hari2 kena berak. Sekali sehari tu kira ok. Kalau dia tak nagis tu sume baik2 je. Jgn menagis smpai xde suare tu yg kena tgk.

4y ago

Ya maybe. Dulu saya ad jaga bby juga. Dia minum anmum jd jarang membuag and kedian tular dugro pn xjalan and last duthlady terus ok berak smooth and 2 ke 3kali membuag. Maybe betul je tukarkn susu betul juga takut sembelit. Xnmpl bila dia xmkn bila dh start mkn..kesian bila dia sembelit, ank jagaan sy smpai berdrh berak.