kalau baby tak berak lebih 3hari tapi kentut bau adakah normal??

baby saya umur 3bulan.minum susu badan dan susu fm dah lebih 3hari tak berak.kentut bau.adakah ia normal??

4 Balas

Normal sis.. Tp kalau lebih 3 hari sis blh cuba guna balm t-rub.. Saya anak saya kalau kembung ke sembelit ke susah la nak membuang saya guna t-rub balm je dah la x panas x melekit cepat meresap pulak tu 100% naturel la bahannya.. #Sayagunasayajual Meh wasap saya jika ingin cuba.. Www.wasup.my/60178762798/trubkembungsembelit

Ank sis dah berak belum, ank sy pun mcm ni, xthu nak buat mcm mne nk srh dye berak.. Kew nk g klinik

hi, kekadang bayi tak berak seminggu. kalau kentut bau biasanya nak berak la tu.

normal