Susu untuk buat bayi tidak sembelit

Hi mommies boleh tak suggest kan susu apa ye untuk bayi yg sembelit ? Umur bayi 1 bulan 17 hari. Bayi nyusu badan & minum susu s26 tp dia mcm taknak susu s25 tu . Bayi kuat kentut je tp tak berak .

1 Balas

susu bgntung pada bby. kdg ada baby sesuai dgn jenama skian2 tp x pada bby awak. jd bnda ni kne try & error. beli peket kecik2 dlu tuk tgk ank sesuai yg mana..ank saya dulu awal2 mnom dugro. pstu dutch baby.