nufiya milkbooster

Nak tanya ade tak sesiapa pernah try nufiya milkbooster.? Mmg boleh memperbanyakkan susu badan ke.? Kalau mmg betul sy nak try..??

2 Balas

Sy tak pernh try, tapi try sis makan roti jagung, minum air mcm cikong/cikang, horlick, susu kurma in shaa Allah bnyk, makan sayur2 spt lobak putih, sayur hijau, saya xingt lagi apa yg dimakan hehe, sebab sebelum ni mmg tak da susu, bila sis jaga makan in shaa Allah non stop susu kuar, penting jangan stress bila susu tak ada 😊