susu kurang?

Susu kurng wlaupn mcm² dah buat.. Produk apa yg ibu² yakini utk amalkan? Sy amalkan Nufiya Organic Milkbooster.. Semua produk bgus tp ikut keserasian sesorg..Try n error..Nufiya dpt tmpt ke-5 sbgai milkbooster yg berkesan pd harga RM25 shj..❤❤ Bkn utk susu shj, ibu yg ad hb low, gdm dan mslh bp pn blh...?? Sy syorkan Nufiya..sesiapa yg inginkn produk ni boleh dptkn dripd sy di no. tpon 0 1 0 9 8 2 8 2 7 6 ..Niat ikhlas utk bantu...klo cod pn sy amek cas bwh rm5.. Dalam masa amalkn milkbooster jadual pam susu kne jge, klo x susu brtmbh drop yer.. Ibu menyusu xblh lapar..Kena makan nasi n minum air secukupnya bg pnghasilan susu yg bermutu.. Terima kasih semua..❤

susu kurang?
1 Balas

Ada yg berperisa x?

4y ago

milkbooster ni buah²an organik..kite ekstrak buah trsebut..perisa xde..xelok utk kesihatan ibu² n bby.