UPT

nak tanya. ade tak dekat sini yang pernah cek UPT awal seminggu dari tarikh due period? agak2 boleh detect tk?

20 Balas

Yesss, mcm sy awl seminggu dr tarikh period..ni upt sy mula2 nk thu ngndung ke x..suami maksa sgt2 buat sbb dia ckp sy lain sgt,nmpk mcm momy ni ngndung laaa cuba laa cek die suruh,nk puaskan hati dia buat jelaa, sy x rasa lain ape2 pun ..haha.. rupayaaaa btol laa sangkaan dia, meleret senyum suami sy, ni kandungan ke 4,anak ke 3.. thn lps bulan puasa sy kguguran.. slps setahun, raya puasa baru ni sempat laa g honeymoon dgn family kecil sy ni..itulaaa lps balik tu lekat 😇 rezeki..Alhmdulillah..skrg 19w4d ❤

saya try disclosure .. tapi takde la seminggu .. mcm 3 hari sebelum period . naik 2 line tapi satu tu kabur n lambat sikit nak nampak ... after tarikh period aaya test balik dah jelas naik 2 line merah terang

Sye pernah try upt awai seminggu sebelom period tp -ve lh , skrang sye dh late 2 hri period , pagi tdi try lgi upt masih -ve

Saya dulu buat, tapi negatif. Lepas seminggu tarikh period, try lagi upt, baru positif itu pun samar samar je

Sy pernah cek seminggu sblm period. Boleh detect jg. Tp line xclear sgt. Tp still boleh npk.

5y ago

Cek awal pagi, 1st urine.. 6hari sebelum sy period.

Sya.. Bole detect tapi line T smar sgt.. Almost x nmpk, mw perhati btul" ..

5y ago

samar yang mcm mana ye. ade gambar lagi tak?

I check tepat 28 hari, 1 line je. Lepas seminggu check lagi baru naik 2 line

5y ago

on 28 days tu sis try saje2 atau ada tanda2 mcm sis pregnant?

Boleh share sekali tak apa2 tanda pregnant sebelum due period?

3 hari bfre period, bole cek upt dah cuma masi samar2 tu

sy penah check seminggu awal . alhamdulillah +ve mengandung

5y ago

yup. kadang² 32 . x tentu