Upt mengelirukan

dah dekat seminggu, puting sakit.sakit pggang kdg rasa mual. period delay dekat 2 mggu. cek upt kejap ade.. kejap takde.. kenapa ye? #ttc4years#ingintahu

2 Balas

tanda2 tu. dh cuba upt kit brand apa? try beli brand biotest murah sikit dri clearblue. nk guna clearblue pun boleh. dua2 level accuracy tinggi. test guna air kencing 1st lepas bangun pagi. mudah mudahan rezeki. 1 lgi, sis. jaga pemakanan, consume folic acid, jgn miss. jgn paksa diri buat keja. bnyakkan bedrest ye.

3y ago

tq ye sis. ..mohon doakan sye ea.. sye penah gugur 2019 smpi ni bru jumpe lagi double line.. tpi tulah samar... tupon kdg2 ade kdg tkde...nk mengharap sgt pon takot

Tunggu je sebulan lewat period. If pregnant dapat double line sama terang. Saya punya simptom nak period sama mcm pregnant (sakit nipple/breast, mual) tapi pregnant saya tak ada sakit pinggang sbb klau sakit pinggang saya akan period.