Im 27 weeks now

Nak tanya ade tak anyone yang buat details scan then ade masalah echogenic foci pada jantung baby

4 Balas

Selalunya akan refer pd pakar jantung hospital kerajaan. Dorang akan buat skalj lg detail scan. 30% asian ada masalah yg sama. Kebanyakan kes akan hilang dlm minggu 30 ke atas.

hye, boleh tahu baby awak lepas lahir keadaan dia mcm mana? saya tengah alami keadaan yang sama. doc detect ada echogenic foci pada left ventricle.

Saya.. Hmm nti 11 nov jumpa pakar kt hospital klang, takot lh.. Bhye ke ye?

4y ago

Terima kasih.. Yela.. Sya bersbr dgn ketentuan Allah.. Rindu kt anak kan.. Skrg nak ttc lagi ni.. Bby awk ade echogenic foci ke?

tak pernah... btw semoga baby dan ibu dilindungi Allah👍