Details scan swasta

Salam, saya nak bertanya haritu buat details scan & doc kata ade enhogenic foci pada jantung belah kiri dan cisterna magna lebih dari 10mm then kena refer ke pakar, saya masih tunggu tarikh temujanji dari pakar hukm, sebelum ke pakar saya ade buat lagi details scan dekat klinik lain, then masa buat baby semuaye ok, puas doc tu mencari memamg baby ok. Saya pulak jadi pening. Sape ade pengalaman kes macam saya? Apa jadi pada baby kalau ade masalah ni?#seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

apa yg jd pd bby tu sye x pasti.. tp seeloknya, truskn je dgn plan asal jmpe pakar hukm wlaupun 2nd scan kte xde masalah.. sbb ble dgr komen dr pakar, hati lg tenang sikit..

1y ago

just ade white spot dekat jantung saja..pakar kate kalau ade satu saje takde masalah..nanti akan hilang bile dah lahir atau kandungan masuk 30 weeks keatas

Salam. Maaf mommy. Saya takda pengalaman. Cuba refer doktor semasa check up. Moga baby sihat walafiat begitu juga dengan mommy

1y ago

Aamiin ya rabbal alamin