Assalamualaikum mommy and hi mommy

Nak Tanya ada x mommy mengadung berat badan x naik naik tapi selera mkn ada... Saya berat badan x naik pun .. kandungan 14weeks.. bahaya x berat badan x naik ni ye

3 Balas

Normal. Nanti masuk 2nd trimester, berat akan naik slow slow. Sebab saya berat tak naik, tapi berat baby naik. Saya pun makan banyak jugak.

Wasalam.. Sis jgn bimbang.. Mmg biasa berat tak naik masa First trimester n awl 2nd trimester..yg penting sis ok ke mkn2

4y ago

Sy pun mcm tue sis . Sampai kena ambik sample kahak semua dan darah . Xtahu skrg blm ada timbang lagi antara naik atau tidak

Sama mcm sy. 2x check up dah x naik2..