jahitan

nak tanya ada tips tak untuk jahitan cepat baik atau cepat kering,saya dah 22 hari berpantang tapi luka jahitan masih belum kering ( bersalin normal).. dah sapu ubt kuning yang doc bagi tapi masih belum kering..

1 Balas

Atas org jugak sis cepat dgn lambat.kena kerap letak ubat kuning tu.mcm akak ank 1 & 3 cepat baik dlm 2 minggu..ank no 2 dekat sebulan lebih jugak..duduk pun masih rasa sakit2

4y ago

oh yeke...hum jd stress gak. dgn xckup tidur..jhitan xelok lg...😞