Suppliment tambahan

Nak tanya ada tak yg ambil suppliment ni? Sy dpt ubt dr doktor obimin je. Berlebihan x kalau sha amek yang ni jgk? Skrg kandungan 14w. Masalah utama : sakit pinggang #ingintahu #firstbaby

Suppliment tambahan
10 Balas

obimin dgn blackmores tu fungsi sama je takut overdose pulak. lebih baik puan tanya doktor dulu boleh x ambik supplement tu semua atau doktor benarkan puan ambik surbex je sbb ada problem sakit pinggang kan. rujuk doktor dulu ye puan