GBS NEGATIVE PASTU POSITIVE

Nak Tanya Ada tak Yang first check negative GBS Lepas tuh positive second check atau waktu bersalin dia tak tahu dia ad GBS

2 Balas

1st sample keputihan saya ambik dkt klinik tempat saya checkup gbs- dn detect ada bacteria lain. doctor bagi ubat insert (3x) dan antibiotik. tp still keputihan sy xokay dn gatal2 sgt. jadi sy ambik alternatif pergi klinik lain. dn doctor dkt klinik tu advise utk ambik lagi sekali sample. dn result dia gbs+ & candida

1y ago

*jenis

saya waktu bersalin bru thu ade gbs sbb masa kat laboor room demam kene tahan 5 hari on antibiotik 😫