Bibir lebam

Hi nak tanya. Ada tak sesiapa ada pengalaman bibir baby lebam mcm ni. Apa sebab ya? Adakah sebab dia gigit sndiri?

Bibir lebam
7 Balas

Thank you semua. Dah bawa pergi jumpa doktor semalam. Semalam masa up posting ni, tengah on d way pegi klinik. Sbb klinik agak jauh dlm 45mins. Doc ckp ni kesan dia hisap bibir dia sndiri. 🤣 pagi ni kesan ni dh bkurang.

1y ago

MasyaAllah anak bertuah ni 😆 cuak acik tengok gambar apasal tetiba jadi camtu. semoga membesar dengan sihat & jadi anak yang soleh/solehah buat ibu ayah ye, sayang ❤️

kalau risau dan mmpu better bwk ank g klnik swasta dptkn rawatan... tp kalau tgk dr lebam bibir ni..mcm ank trhantuk..anak dh pndai meniarap ke ek??n ank mmg puan jg atau ada hntr ke pengasuh??

Tak pernah pula anak lebam macam tu. Better bawa anak ke klinik, monitor juga ada simptom lain ke macam muntah ke dll

Terhantuk /tergigit sendiri.. Sy pernah kena😅 trus jd mcm tu

agak agak sama tak situasi dgn anak sy ni ? sy pun tak tahu sbb apa bibir dia jadi mcm tu.

1y ago

sis dh cek ke? knp bibir mcm tu?

Ada jatuh atau terhantuk masa mandi tak sis?

1y ago

Ohh yekee.. Anak saya tak pernah kena macam ni. Elok awak bawak anak pergi klinik. Risau pulak saya

bb Ade isap bibir ke

1y ago

Takda sis. Ni lepas dia mandi lebam mcm ni.