39weeks

Nak tanya ada tak sesiapa ada pengalaman air ketuban dah 4.tapi doktor suruh hold lagi sebab bila check ctg baby active. ??

1 Balas

Kalau still aktif tak pe kot sbb doktor tau kan..hehe..kalau sy ari tu 6, baby tak aktif, tu emergency czer

5y ago

Sbb baby tak aktif cm nak lemas la..sbb ada mesin yg cm graph tu dia tgok jantung tak cantik dan air ketuban 6, kurang..tu kena emergency czer.. doktor ckp kalau aktif dia pantau je dlu..